به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام ربانی، شب گذشته در نشست بررسی راهکارها و ظرفیتهای همکاری حوزه علمیه قم و حوزه علمیه نجف و دیگر مراکز علمی و دینی عراق که در سالن جلسات دفتر تبلیغات برگزار شد، گفت: ظرفیتها و برنامههای مهدوی در عراق، مورد توجه مهدیپژوهان میباشد.
وی افزود: اقبال و توجه شیعیان عراق نسبت به مهدویت و اجرای برنامههای مختلف از سوی مشتاقان حضرت ولی عصر(عج) در عراق، تجمع میلیونی در سالروز میلاد حضرت بقهالله(عج) و...، نشان از توجه مردم این کشور به مهدویت دارد
رئیس انجمن مهدویت حوزه با بیان این که در این عرصه نباید نسبت به آسیبها و انحرافات غافل باشیم، ادامه داد: حرکتهای منحرفی به نام مهدویت اتفاق میافتد که در مسیر ترویج فرهنگ مهدیت باید نسبت به آن توجه جدی نمود.
وی ادامه داد: در تبیین فرهنگ مهدویت در جامعه، با اعتماد به دو مجموعه مقدس حوزه علمیه قم و حوزه علمیه نجف و استفاده از ظرفیتهای موجود در عراق، میتوان گامهای ارزشمندی در این عرصه برداشت.
حجتالاسلام ربانی با اشاره به برگزاری نشستهای فراوان در باره ظرفیتهای موجود عراق برای ترویج فرهنگ مهدویت گفت: بر اساس این نشستها، ترجمه و نشر معارف اهلبیت(علیهمالسلام) و حضور اندیشمندان و پژوهشگران برجسته عرصه مهدویت دراین کشور، برای حضور در حوزه و دانشگاههای عراق، در راستای معرفتسازی بر اساس مکتب اهلبیت(علیهمالسلام) از جمله برنامههایی است که در این کشور برگزار میشود
رئیس انجمن مهدویت حوزه افزود: همچنین توجه دادن اندیشمندان و صاحبان قلم برای حضور در عرصه مهدویت، با نگاهی بومی در عراق، تصمیمی دیگر در این عرصه میباشد.
وی درباره نهادهای فعال در عرصه مهدویت، در ایران، گفت: حوزههای علمیه، جامعهالمصطفی العالمیه، معاونت بینالملل حوزههای علمیه، انجمن مهدویت حوزه علمیه قم، دفتر تبلیغات اسلامی، مجمع جهانی اهلبیت(علیهمالسلام)، مرکز تخصصی مهدویت و... از نهادهای فعال در عرصه مهدویت میباشند.
حجتالاسلام ربانی در ادامه به برگزاری همایش مهدویت و آینده جهان اشاره کرد وگفت: فراخوان این همایش در چهار موضوع آینده نگری و منجی گرایی در اسلام، انتظار و جامعه منتظر، جایگاه مهدویت در تمدنسازی و تعالی جامعه و عصر ظهور و حکومت جهانی مهدویت اعلام شد که هر یک از این محورها دارای ریز موضوعات دیگری میباشد.